Trakteren met peuter

Even knutselen met peuterhulp en je hebt een leuke traktatie voor de peuterspeelzaal

Trakteren hoeft niet ongezond te zijn en zelf iets maken is heus niet altijd veel werk. De schildpadden zijn met kaasjes, in de muisjes gaan puntjes smeerkaas. Simpel en niet al te ongezond.
Al het materiaal is oud behang uit de behangboeken die al had liggen.

Schildpadjes:
Ik maakte een klein malletje van de onderkant van een schildpadje en trok die over op het groene papier. Vier blaadjes op elkaar bleek het maximum wat ik kon knippen, maar dat scheelde alweer wat werk.
Met een lijmstift plakte Apenkoppie alle kaasjes op de papiertjes.

Muizen:
Dit was iets meer werk. Ik nam een kaasje, legde die op het papier en nam de omtrek over. Daarna kantelde ik hem voor de zijkant enz. Ik maakte een overslag zodat ik hem dicht kon lijmen. Apenkoppie plakte met wat hulp de staartjes en de oortjes.