Over Mij

Levend leren & Lerend leven

Een uitdaging, dat vind ik in het maken van deze website. Soms verdwijnt hij, dan weer ziet de site er ineens helemaal anders uit.
Misschien wel een beetje zoals het leven zelf. Ik kijk niet te ver vooruit, grijp kansen met beide handen aan. En geniet bovenal van al het moois dat ik dagelijks mag ervaren.

Ik leer van mijn peuter en kleuter. Over hoe het is om je te verwonderen over kleine dingen. Hoe het goed is om eens op halve snelheid door het leven te gaan. Ik blog er over op Het Wilde Westerwoud. En de leukste blogposts vind je ook op deze pagina.

Ik leer van mijn collega’s. Hoe je samen het mooiste product neer kunt zeggen. Hoe we met elkaar het onderwijs in Nederland een beetje beter kunnen maken en leerkrachten gereedschap in handen geven om het beste uit zichzelf en hun leerlingen te halen.

Ik leer van de peuters en hun ouders. Iedere week maken we samen veel plezier. We leren mikken, gooien, klimmen, zwaaien, ‘koprolletjeduikelen’ en nog veel meer.
Mijn inspiratiebord vol peutergymideeën vind je hier.

Ik leef! Ik ervaar hoe het is om te leren van elkaar, om je elke dag weer te ontwikkelen. Geïnspireerd te zijn en te raken.