Behangboom stap 1

Op een blaadje tekende ik in het klein de boom. Daarna legde ik de rol behang op tafel. (randjes vastplakken) De stam van de boom paste in het midden en vanuit daar kwamen de takken. De grote delen naast de stam die overbleven knipte ik eerst af en plakte ik naast de kruin van de boom. Hierdoor kondend de takken mooi uitwaaieren.


De boom is gewoon op de muur geplakt met behangplak. Ik legde de boom op de commode en smeerde hem met een verfkwast in. Muizenmeisje kwam ook nog even meehelpen. Het opplakken had waarschijnlijk sneller gegaan met een extra paar handen. Maar alleen ging het ook.
Vanaf de plint streek ik met mijn hand de boom omhoog. Alle losse stukken van de takken heb ik er daarna een voor een aangezet.
Doordat het behang een patroon heeft met verticale lijnen, valt het niet op dat hij uit stukjes bestaat.